Fysiotherapie

tjalling smits

Tjalling Smits staat ingeschreven in het wettelijke BIG-register en het centraal kwaliteitsregister van de beroepsorganisatie, het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).

Actieve aanpak met voorlichting en beweging

Fysiotherapie bij Fysiotherapie Tjalling Smits kenmerkt zich door een actieve aanpak. Voorlichting en beweging zijn belangrijke aspecten. In een onderzoek kijk ik naar bewegingspatronen en door oefeningen proberen we de zwakke en sterke schakels in het lichaam weer met elkaar in balans te brengen. Ik ga hierin een stap verder dan de meeste fysiotherapiepraktijken en streef niet alleen naar het oplossen van de klacht maar ook naar herstel van volledige participatie in dagelijks leven en sport. Na een behandeltraject is het de bedoeling je niet meer terug te zien voor dezelfde klacht!

 

Klachtenvrij blijven

Na het behandeltraject ben je natuurlijk van harte welkom om personal training te gaan doen of om mee te doen in een small group les. Doordat de personal trainer en fysiotherapeut een en dezelfde persoon is, kun je veilig verder werken aan uw doelstellingen.

 

Vakbekwaam en klantgericht

Bij mij kun je terecht met alle klachten aan het bewegingsapparaat zoals rugklachten, knieklachten, schouderklachten of sportblessures, maar ook voor aandoeningen als obesitas, diabetes of COPD. Er is geen wachtlijst: je wordt in dezelfde week nog geholpen.

Sinds 1 januari 2006 is fysiotherapie direct toegankelijk. Dit betekent dat je ook zonder verwijsbrief van de arts direct terecht kunt bij de fysiotherapeut. De behandelingen vinden plaats in de praktijk, aan huis en in zorginstellingen. Voor de aan huis behandelingen geldt een medische indicatie en verwijzing.