Functionele Personaltraining

Personal training

Personal training is persoonlijk. Dat betekent dat deze trainingsvorm specifiek op jou gericht is. Met een persoonlijk plan van aanpak werk je samen met mij, de trainer, naar de gestelde doelstellingen toe.

 

Efficiënt = functioneel

Ik wil graag dat de training “efficiënt” is, maar het moet ook leuk zijn én doelstellingen moeten natuurlijk gehaald worden. Daarom worden “functionele” trainingsmethoden (functionele training) gebruikt. Met je eigen lichaam als belangrijkste trainingsmateriaal worden basisvaardigheden als coördinatie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid gecombineerd met functionele oefeningen. Er wordt gestreefd naar een optimaal werkend lichaam, want in een lichaam dat goed werkt voel jij je goed. Functionele training is uitdagend en geschikt voor elk bewegingsniveau. Daarnaast is het 100% veilig, draagt het bij aan de dagelijkse prestaties en motiveert het om te blijven bewegen. Kortom: lichaamsbeweging op deze manier is leuk!

 

Werken aan spieren, conditie en energie

Doelstellingen kunnen bijvoorbeeld zijn het verstevigen van de spieren, het verbeteren van de conditie of gewoon fitter en energieker in het leven staan.

De training vindt plaats in de oefenruimte van de praktijk of buiten in de omgeving van bos, duinen, dijk en strand. Denk aan hardlopen, boksen en circuittraining.

Indien trainen bij mij op locatie niet of lastig mogelijk is, of het is gewoon een wens, kom ik naar je toe om thuis te trainen, op het werk of een andere locatie die schikt.

 

Mijn rol als personal trainer

Ik ben de stok achter de deur, het duwtje in de rug dat je op een leuke manier, effectief en met 100% aandacht veilig doet trainen. Dit zijn de optimale omstandigheden om de gestelde fysieke doelen te bereiken en te behouden.